19-12-06

Sharon Osbourne en Sarah Ferguson misdragen zich

Sharon Osbourne.
Sarah Ferguson.

Sharon Osbourne, vrouw van shockrocker Ozzy Osbourne en Sarah Ferguson, de hertogin van York hebben zich schandalig geamuseerd in een Londens restaurant door zich voor te doen als… toiletmadammen!

Alcohol
Osbourne en Ferugon deden dit na een diner dat rijkelijk overgoten werd met alcohol. “Na een paar drankjes dachten we dat het leuk zou zijn om naar de vrouwentoiletten te gaan en te doen alsof we toiletmadammen waren. Misschien een beetje stout van ons, maar bij God, we hebben ons geamuseerd!” zegt Ferguson.

Goed doen
De twee vriendinnen deden alles: ze openden de deuren en deelden handdoeken uit. “We hebben het maar een halfuur volgehouden, maar Sharon stond erop dat we het goed aanpakten.”

Hilarisch
“De meeste mensen wisten wel wie we waren en glimlachten naar ons of keken geamuseerd naar ons. Eén iemand wist niet wie we waren en raakte een beetje geïrriteerd toen Sharon haar vroeg waar haar jurk vandaan kwam. Ze dacht dat we onbeleefd waren. Echt hilarisch”, geniet het voormalige lid van het Britse koningshuis nog na.

Ferguson en Osbourne werden vriendinnen toen die laatste terug naar Engeland verhuisde na een hele periode in Amerika gewoond te hebben.

 

Bron: Het Laatste Nieuws

De commentaren zijn gesloten.