30-01-07

Britse pers staat voor raadsel omtrent Camilla

Een gloednieuwe halsketting met honderden diamanten en 36 grote robijnen die Camilla, de hertogin van Cornwall, aan haar hals droeg, heeft de Britse pers voor een raadsel geplaatst. De media vragen zich af wie de gulle gever van het halssnoer geweest kan zijn.

Camilla, de echtgenote van de Britse prins Charles, werd afgelopen weekend in de Verenigde Staten gefotografeerd met het dure sierraad. De foto's prijken maandag in bijna alle Britse kranten.

"Wie precies heeft haar die halsketting cadeau gedaan?", schrijft de Daily Mail.
Prins Charles (58) was het niet, zo werd bij het hof vernomen. Een woordvoerder van de prins zei dat Camilla Parker Bowles (59) het sierraad gekregen had tijdens een van hun buitenlandse reizen.

In de Verenigde Staten, de bestemming van de eerste reis van Charles en Camilla als echtpaar in november 2005, heeft ze de ketting niet gekregen, schrijven de kranten.
Nu wordt er druk gespeculeerd wie er in Pakistan, Egypte, India of Saoedi-Arabië zo'n waardevol geschenk aan Camilla gegeven heeft.

Bron: Gazet Van Antwerpen

08:34 Gepost door Leve de Koning in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: halsketting, camilla, hertogin van cornwall |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.