04-02-07

Baby Spice strikt prins William als peter

Prins William wordt de peter van de baby van ex-Spice Girl Emma Bunton. Dat onthult een insider aan de Britse krant Daily Star. De 31-jarige Baby Spice en haar vriend, zanger Jade Jones, verwachten in de zomer hun eerste kindje. Het stel zou de 24-jarige William de perfecte man vinden om zich over hun nazaat te ontfermen, en ook de bron is enthousiast. "William is werkelijk geweldig met kinderen."

William en Emma leerden elkaar jaren geleden kennen na afloop van een concert van de Spice Girls, waarna de toen 13-jarige prins toegaf dat hij een poster van de meidengroep boven zijn bed had hangen. Toen Bunton vorig jaar meedeed aan het BBC-programma 'Strictly Come Dancing', maakte William er geen geheim van dat hij op Emma had gestemd.

De Daily Star denkt dat Victoria Beckham flink jaloers zal zijn op haar oud-collega als het nieuws haar bereikt. Naar verluidt deed zij eerder verwoede pogingen William als peetoom te strikken. Haar zoons moesten het uiteindelijk doen met Liz Hurley en Elton John.

 

Bron: Het Laatste Nieuws

De commentaren zijn gesloten.