05-03-07

Prinsen foppen Queen met voicemail-boodschap

De Britse prinsen William en Harry hebben de welkomstboodschap voor de voicemail van het mobieltje van hun oma, koningin Elizabeth, ingesproken. De jongens zagen hun kans schoon om verwarring te zaaien en lieten een vreemd bericht achter dat de vrienden en kennissen van de koningin horen wanneer ze haar bellen. Dat meldt de Britse krant Daily Star.

Wassup!
Het bericht klonk als volgt: "Wassup! Dit is Liz. Ik zit even niet op de troon. Voor een hotline met Philip: toets één. Voor Charles: toets twee. En voor de honden: toets drie."

Naar verluidt viel Robert Janvrin, de privésecretaris van de koningin, bijna van zijn stoel toen hij doorgeschakeld werd naar de voicemail van zijn bazin. De 80-jarige Elizabeth was zelf ook geschokt toen ze voor het eerst het bericht hoorde dat haar kleinzoons voor haar hadden ingesproken. Later kon ze er toch wel om lachen, meldt de krant.

Gr8
William (24) en zijn broer Harry (22) hebben hun oma geleerd hoe ze om moet gaan met haar mobieltje. De Britse koningin kan zelfs sms'en en zou afkortingen als gr8 ('great') gebruiken in de berichtjes aan haar kleinzoons.
 

De commentaren zijn gesloten.