16-03-07

Bulgaarse prinses Kalina bevalt van zoon

Prinses Kalina, de dochter van de laatste koning van Bulgarije, Simeon Sakskoburggotski, is woensdag in Sofia bevallen van een zoontje. Dat heeft de persverantwoordelijke van de familie, Galia Ditsjeva, laten weten. Het was geleden van 1937 dat een lid van de koninklijke familie in de Bulgaarse hoofdstad het levenslicht zag.

"Prinses Kalina heeft woensdagochtend rond 07.00 uur plaatselijke tijd in een ziekenhuis in Sofia het leven geschonken aan een gezonde jongen", aldus de persverantwoordelijke. De 35-jarige prinses Kalina, de jongste van de vijf kinderen van de voormalige koning, is getrouwd met de Spaanse onderzoeker Kitin Munoz. Het is het eerste kind van het paar en het elfde kleinkind van Simeon Sakskoburggotski en zijn vrouw Marguerite. De naam van de jongen werd nog niet vrijgegeven. Om de blijde gebeurtenis te vieren gaat het koningshuis een geschenk aanbieden aan alle moeders die op dezelfde dag als de prinses in Sofia bevielen.

 

Bron: Het Laatste Nieuws

16:10 Gepost door Leve de Koning in Actualiteit | Permalink | Commentaren (1) | Tags: prinses kalina, bulgarije, geboorte, zoon, sofia |  Facebook |

Commentaren

Bezoek uit het Hageland Als depressie je overmeesterd bij het horen van de voorspelling van kouder en slechter weer, kom dan een keertje kijken naar de eerste bloemen in mijn tuin. Ik wens je nog een prettig weekend en o ja, ik vind je blog prachtig !!!!

Gepost door: Tuingenieter | 16-03-07

De commentaren zijn gesloten.