03-04-07

William en Harry verplichten Take That op te treden op concert Diana

Diana kwam in 1997 bij een auto-ongeluk om het leven.
Harry en William willen Take That er absoluut bij.


Tijdens een groot popconcert ter herdenking vai prinses Diana zal ook de Britse boysband Take That optreden. De zonen van de in 1997 bij een auto-ongeval om het leven gekomen prinses, William (24) en Harry (22), hebben de popgroep dat voor het concert op 1 juli verplicht, schreef de krant "Daily Mirror". Op het "Concert voor Diana" zullen in het nieuwe Londense Wembleystadion meer dan een dozijn supersterren optreden, onder wie de artiesten James Blunt, Kanye West, Pharrell Williams, Bryan Adams, Keane en Orson.

Medley van hits
Elton John, Rod Stewart, Meat Loaf, James Morrison, Duran Duran, Bryan Ferry en Joss Stone hadden hun aanwezigheid al aangekondigd. Componist Andrew Lloyd Webber wil een medley van zijn grootste musicalhits brengen. "We willen een groot concert op haar verjaardag, vol met energie en vreugde" zegt troonopvolger William. Diana zou op 1 juli 46 jaar geworden zijn. Op 31 augustus, de tiende sterfdag van de prinses, zal er een grote gedenkdienst zijn.

Zwarte markt
De tickets voor het concert waren na 20 minuten uitverkocht. Oorspronkelijk kostten die 45 pond (70 euro). Op de zwarte markt zijn ze vijf keer zoveel waard, schrijft de krant. In het nieuwe Wembleystadion is er plaats voor ongeveer 75.000 toeschouwers.

 

Bron: Het Laatste Nieuws

22:58 Gepost door Leve de Koning in Muziek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: engeland, prins harry, prins william, prinses diana, take that, concert |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.