14-04-07

Sprookje tussen prins William en Kate Middleton is uit

In Groot-Brittannië werd druk gespeculeerd over een huwelijk tussen William en Kate. Zelfs de souvenierwinkeltjes speelden daar op in.

Het sprookje tussen de Britse prins William en zijn vriendin Kate Middleton is uit. Dat melden de Britse media. Vorige maand gingen de geruchten nog de ronde dat de twee op het punt stonden om te trouwen.

Prins William en Kate Middleton leerden elkaar zes jaar geleden kennen aan de St. Andrewsuniversiteit, waar ze allebei kunstgeschiedenis studeerden. Op dat moment had Kate een relatie met een andere student, maar woonde ze wel in hetzelfde studentenhuis als de prins. Rond Kerstmis 2003 werden ze een stel.

Sinds de twee een paar zijn, werd Kate voortdurend opgejaagd door de Britse paparazzi. Net voor de 25ste verjaardag van Kate bereikte de jacht van de paparazzi een hoogtepunt. Er werd toen zelfs klacht ingediend tegen enkele van hen. Ook Prins Charles moeide zich in de hele affaire. Mede door de massale media-aandacht werd Kate meermaals vergeleken met Lady Di.

Net die media-aandacht zou één van de redenen zijn waarom William en Kate uit elkaar zouden gaan. De druk werd te groot. Bovendien zou Prins William nog helemaal niet toe zijn aan een huwelijk, iets waar in Groot-Brittannië de jongste maanden druk over gespeculeerd werd.
 

18:55 Gepost door Leve de Koning in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: prins william, engeland, kate middleton |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.