23-04-07

Kate feest erop los na breuk met William

kate1

Kate Middleton, kersvers vrijgezel na de breuk met Prins William, maakt het nachtleven van Londen onveilig. Enkele dagen geleden vierde ze tot in de late uurtjes feest in een Londense nachtclub.

Gehuld in een trendy blauw jurkje en met een grote lach op haar gezicht bewees de brunette dat er leven is na haar relatie met de prins. Samen met enkele vriendinnen danste ze er de hele nacht op los, zo meldt de Britse krant The Daily Mirror.

Vorige week maakten Kate en William bekend na drie jaar uit elkaar te gaan. Volgens insiders wil de 24-jarige prins nog wat langer van het vrijgezellenbestaan genieten. Hij zou zichzelf nog te jong vinden om nu al te trouwen, terwijl Kate naar een huwelijk verlangde.

Toch was William niet bepaald in een feeststemming toen ook hij onlangs in een club werd gespot. Volgens enkele bronnen stond hij tegen het eind van de nacht zielig in een hoekje.

Anderen beweren dat de prins het wel degelijk naar zijn zin had. Hij zou met verschillende meisjes hebben gedanst en er zestienduizend euro aan champagne doorheen hebben gejaagd.

 

Bron: Het Nieuwsblad

De commentaren zijn gesloten.