12-05-07

Harry's kameraden willen vijand met pruiken misleiden

NBN_YO_harry2.MM

Eerst waren er de t-shirts met het bloedrode opschrift 'I'm Harry'. Nu willen zijn kameraden de Britse prins naar verluidt met rosse pruiken tegen de vijand beschermen.

Soldaten uit de twaalf man sterke verkennings-eenheid, waarover de luitenant in Irak de leiding krijgt, hebben zich pruiken laten bezorgen in de haarkleur van de prins, aldus het Londense boulevardblad The Sun.

Daarmee moeten potentiële aanvallers misleid worden. De 22-jarige prins zou door dit gebaar van zijn manschappen 'erg ontroerd' zijn. In elk geval hebben de soldaten, die over enkele dagen in het zuiden van Irak aan hun opdracht beginnen, het verbod gekregen de haarstukken te dragen.

In hun vrije tijd mogen ze ze wel dragen, luidt het. Begin mei had de krant Daily Mirror bericht dat soldaten uit het regiment van Harry zich met het oog op hun optreden in Irak reeds t-shirts hadden laten bezorgen, waarop naast een dradenkruis over het hart het opschrift 'I'm Harry' staat. Eerder hadden opstandelingen in Irak ermee gedreigd, gericht op de kleinzoon van de Queen jacht te maken.

 

Bron: Het Nieuwsblad

11:19 Gepost door Leve de Koning in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: prins harry, engeland, irak, pruik |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.