05-07-07

Kolonel Vaessen rekent in boek af met koninklijke familie

noël vaessenNoël Vaessen, de vroegere adviseur van prins Laurent, brengt volgende week een boek uit waarin hij de koninklijke familie compleet onderuit haalt. Dat kondigde hij aan in Het Nieuws op VTM en het journaal op RTL.

'Een prinselijk proces' heet het boek, en het verwijst naar het proces over het gesjoemel met geld van de marine, waarmee ook de villa van prins Laurent gemoderniseerd zou zijn. In zijn boek hangt Vaessen een niet al te fraai beeld op van de koninklijke familie, die wereldvreemd en belust op geld en macht zou zijn.

Vaessen vertelt onder meer dat prins Laurent en zijn vader helemaal niks met elkaar gemeen hebben, op hun liefde voor snelle auto’s dan na. De twee zouden mekaar wantrouwen en Laurent zou zijn vader zelfs heimelijk afluisteren.

In zijn boek verwijst Vaessen ook nog naar een dodelijk ongeval in de Ardennen in 1972, waarbij koning Albert, toen nog prins, betrokken was. Volgens Vaessen gaat het gerucht dat prins Albert de chauffeur was, maar dat hij voor de vaststellingen iemand anders liet plaatsnemen achter het stuur. De twee andere personen die betrokken waren bij het ongeval, en die ervoor veroordeeld werden, ontkennen dat echter formeel.

 

Bron: De Standaard

Commentaren

Noel Vaesen, zijn rang als kolonel onwaardig Hoe kan een man die zijn trouw aan het koninghuis gezworen heeft na zoveel jaren dienst de kroon ontbloten? Persoonlijk vind ik het een schande en is hij zijn rang als kolonel onwaardig. Het moet voor de gehele koningklijke familie een klap in het gezicht zijn als een vertrouwenspersoon, iemand waarmee je jaren hebt samengewerkt zo'n verraad pleegt. Er zijn krachten in Belgie bezig om de kroon omver te werpen en Noel Vaesen laat zich voor het karretje spannen. Waar is de man van EER, Er is eeh gezegde; Bijt nooit in de hand die je voed of gevoed heeft. LEVE HET KONINGHUIS, LEVE DE KONING EN DE KONINGIN

Gepost door: GH | 19-10-08

Toch liever een Koningshuis dan een republiek. Het is ENKEL aan God om over mogelijke zondaars te oordelen niemand anders.

Gepost door: Meert Olivier | 04-02-09

De commentaren zijn gesloten.