10-10-07

Camilla en Charles voor eerste maal grootouders

De Britse prins Charles en zijn echtgenote Camilla zijn voor de eerste keer opa en oma geworden. De vrouw van Camilla's zoon Tom Parker Bowles, Sara Buys, zette een meisje op de wereld. De kleine spruit heet Lola.

De Britse troonopvolger mag zich sinds dinsdag "stiefopa" noemen. Met Camilla, de hertogin van Cornwall, heeft Charles geen kinderen. "De hertogin is in de wolken", verklaart een woordvoerder van het Britse koningshuis. Lola werd dinsdag geboren in een ziekenhuis in Londen.

Tom Parker Bowles (32) had al voor de geboorte van zijn kersverse dochtertje laten weten dat zijn moeder "enorm gelukkig was dat ze grootmoeder ging worden". Moderedactrice Sara Buys en gastronomiejournalist Tom Parker Bowles stapten in 2005 in het huwelijksbootje. In datzelfde jaar zweerden Camilla (60) en Charles (58) eeuwige trouw.

Camilla's kinderen Tom en Laura stammen uit haar eerste huwelijk met Andrew Parker Bowles. Charles heeft uit zijn eerste huwelijk met prinses Diana twee kinderen, de prinsen William en Harry.

De commentaren zijn gesloten.