14-10-07

Prins Charles gaat jagen met vriendin van William

kate1De Britse zondagspers heeft foto's getoond van kroonprins Charles en Kate Middleton, de vriendin van zijn oudste zoon William, tijdens een partijtje jagen op het koninklijke landgoed in het Schotse Balmoral. Royaltyjournalisten beschouwen de fotosessie als een belangrijk signaal: er is een verloving op til. Volgens de krant The Sunday Telegraph is het de eerste keer dat Charles en Kate Middleton samen gefotografeerd worden. Dat geeft enige geloofwaardigheid aan de geruchten dat William en Kate zich binnenkort gaan verloven. 'Dit is totnogtoe het duidelijkste teken dat zij op een dag de schoondochter van Charles zal worden', schrijft The Sunday Express.

William is na Charles de tweede in de rij voor de troonopvolging. Hij en Kate, de dochter van een Britse zakenman, logeren op uitnodiging van Charles en diens echtgenote Camilla enkele dagen in Balmoral.

William en Kate zijn beiden 25 jaar oud en maakten zes jaar geleden kennis op de universiteit van St-Andrews. In april van dit jaar ging het paar even uit elkaar, maar enkele weken later verscheen Kate reeds opnieuw aan de zijde van de prins.

 Bron: Het Nieuwsblad

18:22 Gepost door Leve de Koning in Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) | Tags: prins william, engeland, prins charles, kate middleton, jagen |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.